© Eifel Service Ky 2016-2019

Messurakentamista 30 vuoden kokemuksella

Joustava   ratkaisusuunnittelumme   mahdollistaa   messu-   ja   näyttelyständien   toteutukset   pienistä   paikallisista   tapahtumista   aina kansainvälisiin    satojen    neliöiden    messuosastoihin.    Olemme    toimineet    alalla    yli    30    vuotta    ja    toteuttaneet    tuona    aikana messuosastoja   40.   maassa.   Kotimainen   suunnittelumme   tuntee   Suomalaisten   yritysten   ja   yhteisöjen   tarpeet.   Luomme   yhdessä Teidän    kanssanne    sellaisen    ratkaisun,    joka    palvelee    tarkoitustaan    ja    on    mahdollisimman    kustannustehokas.    Kuljetukset hoituvat kalustollamme niin kotimaassa kuin ulkomaillekin. Avaimet käteen ratkaisu on aina se josta lähdetään liikkeelle.

Tunnemme kohteet ja

toimintatavat

30 vuotta yli 40. maassa messuja tehneenä  voimme hyvällä omalla tunnolla sanoa että tunnemme kohteet. Messuhalleilla on aina omanlaisia tapoja toimia ja joskus haastaviakin vaatimuksia näytteilleasettajille. Kokemuksellamme voimme tehdä asiat Teille mahdollisimman helpoiksi jo suunnitteluvaiheessa, jotta itse tapahtumassa voitte keskittyä markkinointiin eikä tapahtuman jälkeen saavu odottamattomia laskuja messujärjestäjiltä.

Hyvin suunniteltu on

puoliksi tehty

Kotimainen suunnittelupalvelumme käy kanssanne tarpeet ja odotukset huolellisesti läpi. Tehdään yhdessä sellainen ratkaisu joka palvelee tarpeitanne myös kustannustehokkaasti. Voimme luoda Teille yrityksenne näköisen messuosaston, jossa brändi tulee hyvin esille ja asiakkaanne löytävät osaston. Osastosta voidaan luoda muunneltava siten, että voitte hyödyntää samaa konseptia eri kokoisissa tapahtumissa koti- ja ulkomailla.

Perille asti ja pystyyn,

purkua unohtamatta

Varastoimme kaikkia perustarvikkeita, kuten kalusteita, rakenteita, AV-laitteita, valaisimia, teippejä/mainosteippauksia ym. ja rakennamme itse erikoisemmatkin messurakenteet. Urakoimme myös alihankintana ja meiltä saa valmiita Pop-Up osastoja. Kuljetus kohteeseen hoituu kalustomme ja kotimaisen henkilöstön voimin. Pystytämme osastot ja puramme osastot. Te saatte keskittyä markkinointiin ja verkostoitumiseen itse tapahtumassa. Voimme jopa tarjota varastointia Teille räätälöidyille uudelleen käytettäville messurakenteille.
KOKENUT KOTIMAINEN MESSUOSASTOJEN TOTEUTTAJA  JO YLI 40 MAASSA